Kan jij een knoop aannaaien?!

 

Een medewerker van het Samen Indische Buurt Festival liep al voor aanvang langs mijn tafel en las het bordje waarop de workshop repareersteken werd aangeboden.        Knoop aannaaien

Oh dat is fijn, wil jij deze knoop aan mijn vest naaien, vroeg hij. Ik kan het je wel leren zei ik. Dat was eigenlijk niet de bedoeling voor deze man. Ik liet hem zien hoe lang de draad moet zijn en hoe je daar een goeie knoop in maakt. Een trucje dat hij graag ook wilde leren. Toen stak ik de naald vanbinnen uit door zijn vest en prikte de knoop eraan. Even kijken of het klopt met de andere knopen en dan verder gaan, steeds dezelfde steken door een ander knoopsgat. Deze man kan nu een knoop aannaaien en kan daar met recht trots op zijn!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.